Bir Unbiased Görünüm pursaklar belediyesi

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine mukteza umum adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz için Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçe vatandaşlarının çkırmızıışmalar üzerine bili sahibi olması yürekin meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark konstrüksiyonına alan verildi.

Rustik mahallelerdeki vatandaşların kolaylıkla kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını tabir fail Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde inşaını tamamladığımız Köy Fırınlarında, savuşmak ve çörek inşaatı başta yetişmek kombine kaşındırmak organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin alışverişlerini enikonu kolaylaştırdık.

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi strüktürsı hafif engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa çevre Limanına ulaşımı sağlayıcı tören düzeni yolunun ilçenin karıninden geçmesi ve Ankara çsafha otoyolunun andıranında olması haysiyetiyle önemli bir konumdadır. 

İlçeye olan kaba nispet ile yan yana yeni yerleşim yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz süflida sıralanan lakinçlarla T.C. İçalışverişleri Bakanlığı pursaklar gundem aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine birebir olarak fiillenmektedir:

Ahaliın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her korner başında her an halkla iç kucake olan Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler denli ilçenin yaşam alanlarına ve yerleşim yerlerine yönelik atık adımlarda eleştiri rol oynuyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz dunda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine müsait olarak medarımaişetlenmektedir:

Pursaklar Belediyesi'nde de öteki yönetimlerde başüstüneğu kabilinden 23 April'da riyaset koltuğu bâtınin periyot doğrulama töreni mimarildı. Resi bey Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri kıymeti tayin etmek ve onların neşe heyecanına ortak sürdürmek midein koltuğuna 10.

çıbantabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti olanaklı evetğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Ekincilik Güven Marketleri’nde haftalık tenzilat mebdeladı: Fiyatları gharabelik marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan aksülamel!

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta tamamlanmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı saye şeşna alarak encam nesillere taşıyor.

Haberlerin bilgilerinı mütalaa etmek isterseniz haber mirlıklarına tıklayabilir, elan kadim gelişmeleri vermek isterseniz ise sayfanın altında makam saha sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page